Hvad er kropsterapi hos klinik Marguerit?

Kropsterapi hos klinik Marguerit er en helkropsbehandling med en blanding af pulserende massage, afspændende dybe tryk, hurtige tryk, stræk, akupressur, zonetryk, en guidet vejrtrækning ned i kroppen og samtale. Kropsterapi kan være en fysisk behandling hvor jeg behandler symptomet og årsagen kombineret med min sygeplejefaglige viden.


Men som kropsterapeut bygger jeg ofte bro til sindet, jeg arbejder ud fra at vores krop og psyke er en helhed, alt hvad vi oplever, gør og føler, sætter sig i kroppen.

Behandlingen løsner derfor altid fysiske som psykiske spændinger, nogengange på et bevidst plan andre gange ubevidst. Kropsterapi kan være en rolig og blid behandling, den kan også være energisk og konfronterende, oftest vil den være et miks af det hele.


Når du kommer flere gange, vil du opleve at behandlingerne aldrig er ens, men tager udgangspunkt i det du kommer med og det der dukker op undervejs i behandlingen. Det er fantastisk at rejse sig fra briksen efter en kropsterapibehandling, for du vil højest sandsynlig føle dig bedre, lettere, mere bevidst og mere flyvende end da du kom.

........

Lyt til din krop,

den har noget klogt at fortælle dig.

........

Hvad kan kropsterapi gøre for dig?

Kropsterapi er en lækker behandling som alle burde give sig selv og en de holder af. Det får ro på nervesystemet, slipper spændinger, mindsker smerter samt giver ro og bevidsthed.


Det er en fantastisk pause fra livets susen, indtrykkende og udfordringerne livet byder os. Det er en pause fra diverse gøremål, forventningerne andre har til os og ikke mindst forventningerne vi har til os selv. Kropsterapi er en god behandling til at nedsætte pres og stress i vores krop og sind, uanset om årsagen er fysisk, psykisk eller kemisk.


Kropsterapi kan også være godt til den tilbagevendende ondt i skulderen, ryggen og lænden, følelsen af svækkede fodled, tunge ben, summende arme osv. 


Kropsterapi er godt til tilbagevendende hovedpine, migræne og søvnløshed.

Kropsterapi er en god hjælp til alle udfordringer hvor vi trænger til at komme ned i vores krop istedet for at være i hovedet.


Kropsterapi er en effekt behandling til angst, det er en hjælp til at lære at kontrollere din angst og ikke være angst for angsten. Kropsterapi kan også hjælpe dig, hvis du er nysgerrige på hvilke signaler det er kroppen sender dig, eller du gerne vil lære din krop at kende og kunne aflæse den, eller blive bedre til at lytte til den.


Hvis du har gået i terapi ved en psykolog eller psykoterapaut vil jeg anbefale dig at du giver dig selv behandling med kropsterapi, så får du helheden i mål og lavet en krølle på behandlingerne.

Kropsterapi giver en bedre kontakt til dig selv, det giver mere plads indeni og det giver en ro og en bedre velvære. Jeg ville ønske at alle oplevede af få kropsterapi ved en kropsterapeut. 

Jeg laver behandlinger på børn, unge og voksne. 

........

Mød dig selv med samme

omsorg og kærlighed som du

møder andre

........

Indre barn og chok traume

Jeg er igang med at videreuddanne mig til indre barn- chok traume terapeut ved BEI kropsterapi ved Merete Bech. Uddannelsen afslutter jeg i oktober 2023. Jeg har selv fået en del indre barn- chok traume behandlinger inden jeg startede på uddannelsen. Det er de behandlinger der efter min mening, flytter allermest inden i os som menneske.


Indre barn er et kig ind i vores mørkeste huler i vores system, det er en rejse til at få ryddet op i vores mønstre og overbevisninger, som vi har med os fra vores opvækst. Det er et værktøj til at komme tilbage til os selv, men med den viden vi idag har som voksne.


Det er en mulighed for at komme tættere på vores egentlige væsen, til frihed og til i sandhed at være os selv. Behandlingen foregår efter kort samtale på briksen, når kroppen er godt varm og der er skabt god kontakt til krop og sind, starter vi rejsen tilbage til vores indre barn og hvor vi tror vores udfordringer startede. For at få indre barn behandling skal du være fyldt minimum 20 år.


Chok traume behandling er et kig ind i begivenheder som kommer pludseligt og uventet eller det kan være længerevarende belastning og pres over tid. Chok traumer genererer stress respons i vores nervesystem og krop, det vil fortsat sidde i vores krop og sind mange år efter hvis traumet ikke forløses. Chok traume behandling kan gives til alle aldersgrupper. 


Indre barn og chok traume er ikke en fysisk behandling som kropsterapi, men du vil alligevel opleve en forløsning i kroppen og sindet samt mærke en mindskning af smerter. 

 

Hvordan  foregår behandlingen ved mig? 

En behandling ved mig starter med at vi snakker om hvad du gerne vil opnå med behandlingen. Det kunne være hvordan din krop har det eller hvordan du har det psykisk, hvad er på spil, er der noget som driller eller støjer. Efter en kort snak foregår selve behandlingen på briksen hvor du ligger i undertøj under et blødt tæppe. 


Når det er en behandling til børn/unge (til og med14 år), foregår behandlingen på briksen med det samme. 


Slutteligt får du mulighed for stille og roligt at komme på benene igen, du får et glas vand, vi snakker kort om behandlingen og om hvordan du har det. 

........

De valg du tager idag,

former det liv

du lever imorgen.

........