Kropsterapi Vejle og Tørring


Maja Carlsen (f. 1984)

Uddannet sygeplejerske og certificeret kropsterapeut. 


Med solid erfaring fra sygehusvæsenet, hjemmesygeplejen, og psykiatrien, samt en deltidsstilling på psykiatrisk afdeling i Vejle, har jeg et dybtgående kendskab til både fysiske og psykiske sundhedsudfordringer.


"Min passion for at arbejde med mennesker, er det bærende i mit arbejde med kropsterapi og i min tilgang til mine klienter."


Det er afgørende for et godt forløb, at der er et trygt og tillidsfuldt rum mellem behandler og klient, for at få det optimale udbytte af behandlingerne. 


Jeg har mit fokus på netop at skabe det rum. Derved skabes fundamentet for det gode forløb, uanset om du står over for fysiske problemstillinger, følelsesmæssige udfordringer, eller noget helt tredje.


Jeg er udddannet sygeplejerske gennem Sygeplejeskolen i Vejle og kropsterapeut ved Totum.


Jeg elsker mit arbejde og er dedikeret til at hjælpe dig med de udfordringer, du bringer med dig.


Jeg tror på, at kemi mellem terapeut og klient er essentielt for en effektiv behandling og jeg opfordrer alle, der er nysgerrige på kropsterapi, til at kontakte mig for en uforpligtende snak om mulighederne.


Jeg ser frem til at byde dig velkommen i min klinik i Tørring, og til at støtte dig på din rejse mod et bedre helbred, mere velvære og større balance i livet.